informatie

8 weekse training

De mindfulness training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2 1/2 uur en een stilte dag op een zaterdag. In 2023 zal ik een training verzorgen welke start op een donderdagavond 12 januari 2023 Exacte datum wordt nog nader bekend gemaakt.

Voor mensen die in behandeling zijn van het FACT start de training eveens in januari 2023. Voor deze training gelden andere voorwaarden. Deze training is inmiddels volgeboekt. Meer informatie: j.helms@ggzcentraal.nl of via je case-manager.

voor wie?

De training is bedoeld voor mensen die meer rust in hun leven willen, anders willen omgaan met stress en druk en meer bewust willen leven in het hier en nu.

informatie/aanmelden

Wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt, neem gerust contact met mij op.

Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op om vervolgens kennis te maken voordat we met de training kunnen beginnen.

prijs

De prijs voor de training is 350 euro. Binnen deze prijs zit eveneens een werkboek met theorie en oefenmateriaal. De kosten kunnen vergoed worden bij de ziekenkostenverzekeraar, omdat ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging. VMBN. Voor mensen met een uitkering en voor wie de prijs te hoog is, kunnen we overleggen over de prijs.

Advertentie
%d bloggers liken dit: