informatie

8 weekse training

De mindfulness training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2 1/2 uur en een stilte dag op een zaterdag. De eerste training is gestart op 23 september. In 2022 zal ik een training verzorgen welke start op dionderdagavond 31 maart 2022. Vervolgdata zijn: 7, 14, 21 en 28 april, 5, 12 en 19 mei. Op zaterdag 14 mei is er tussen 10 -15 uur een stiltedag.

Voor mensen die in behandeling zijn van het FACT start de training op 6 oktober 2021. Voor deze training gelden andere voorwaarden. Meer informatie: j.helms@ggzcentraal.nl of via je case-manager.

voor wie?

De training is bedoeld voor mensen die meer rust in hun leven willen, anders willen omgaan met stress en druk en meer bewust willen leven in het hier en nu.

informatie/aanmelden

Wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt, neem gerust contact met mij op.

Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op om vervolgens kennis te maken voordat we met de training kunnen beginnen.

prijs

De prijs voor de training is 350 euro. Binnen deze prijs zit eveneens een werkboek met theorie en oefenmateriaal. De kosten kunnen helaas t.z..t. vergoed worden bij de ziekenkostenverzekeraar, omdat ik dan ben ingeschreven bij een beroepsvereniging.

%d bloggers liken dit: