training

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2.5 uur en een stilte bijeenkomst. De bijeenkomsten vinden plaats in het sfeervolle atelier “De Werkplaats” in het centrum van Amersfoort. Het centrale thema is met aandacht aanwezig zijn. Het is een praktische cursus met de nodige theoretische achtergronden. Tijdens de bijeenkomsten krijg je verschillende oefeningen aangereikt, zoals zit- en ademmeditatie en lichaamsoefeningen. Het echte oefenen doe je thuis. Tijdens de trainingsweken wordt van je gevraagd om zes dagen per week 45-60 minuten te oefenen.

De training is geen quick-fix om anders in het leven te staan, maar is het begin van een beoefening die je leven lang bij je kan blijven. Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers om individuele aandacht en de nodige fysieke afstand in verband met corona te kunnen waarborgen.

Ervaringen die mensen op doen met mindfulness is het hebben van meer energie, concentratie en bewuster in het leven. Het ervaren van een rustiger, minder vol hoofd. Het steeds beter (h)erkennen van grenzen en stress signalen. Minder piekeren en beter om kunnen gaan met conflicten. Het hebben van een prettigere communicatie met jezelf en de ander.​

Inschrijven kan door middel van het contactformulier. Na ontvangst van de mail, ontvang je een bevestiging van je aanmelding via e-mail. In deze mail staat een voorstel voor een datum en een tijd voor een telefonisch gesprek. Dit gesprek is bedoeld om nader kennis te maken, wederzijdse verwachtingen in kaart te brengen en informatie te verstrekken over de cursus. Het telefonisch voorgesprek is gratis. Wanneer de corona maatregelen aangescherpt worden zal de training online worden gegeven, wat eveneens een prima resultaat kan geven in de training.

Advertentie
%d bloggers liken dit: